Scouting? Dat moet je gewoon beleven!

En dat kan nu! Op zaterdag 12 mei houden de vier Schiedamse Scoutinggroepen de Schiedamse Scoutingdag in het centrum van Schiedam. Met inloopactiviteiten laten ze zien hoe leuk het avontuur van Scouting is. Kom langs. Niet om langs de kant te gaan staan kijken, maar om zelf aan de slag te gaan in een van de inloopactiviteiten.

Scouting is de grootste jeugd- en jongerenvereniging van Nederland. Zo'n 120.000 meisjes en jongens spelen, leren, ontdekken en proberen ieder weekend wat anders, ieder weekend wat nieuws. Daarom is het ook best lastig om uit te leggen wat Scouting nu eigenlijk is. Maar Scouting: dat moet je gewoon doen!

De Schiedamse Scoutingdag

Op 12 mei 2011 kan je zelf meedoen. Je kunt natuurlijk ook eerst even rondkijken voor je besluit bij een van de inloopactiviteiten je aan te sluiten. Van 13:00 uur tot 16:00 uur ben je welkom op het Land van Belofte (voor de ABN-AMRO-bank) in het centrum van Schiedam. Alle meisjes en jongens vanaf 4 jaar zijn welkom om te komen kijken of mee te komen doen. Voor de ouders hebben we een kop koffie of thee klaar staan en vrijwilligers die al uw mogelijke vragen kunnen beantwoorden.

Wat is er te doen?

Onder voorbehoud is er onder andere het volgende te doen:

• Vossenjacht
  • Etalagespeurtocht
  • Moederdagcadeautje maken
  • Super Mikado
  • Reuzen Yenga
  • Popcorn bakken boven een echt kampvuur

Samengevat

• Zaterdag 12 mei
  • Van 13:00 uur tot 16:00 uur
  • Centrum van Schiedam: Land van Belofte (voor de ABN-AMRO-bank)
  • Voor de kinderen: rondkijken en lekker meedoen
  • Voor de ouders: koffie, thee en de mogelijkheid vragen te stellen

Opgave

Opgave is zeker niet verplicht, je kunt gewoon langs komen. Mocht je jezelf wel op willen geven, dan houden we vast rekening met je komst:

Ja, ik kom meedoen tijdens de Schiedamse Scoutingdag op 12 mei 2012.
Naam kind:
Leeftijd: